Vitaal Vooruit! 2

Voor “Vitaal Vooruit!” gebruikt David zijn kennis als 6-domeinen specialist en vitaliteitscoach, Mariëlla voegt haar kennis als fasciatherapeut toe.
In een online sessie van ongeveer 30 minuten worden fasciatraining en personal training gecombineerd. De fasciatraining is erop gericht om bindweefsel in ons lichaam rondom de spieren en gewrichten soepel en veerkrachtig te houden. Uiteindelijk vinden we het allemaal leuk om zo elastisch als “teigetje” rond te springen.
De personal training is erop gericht om op een goede manier te leren bewegen. Hierbij worden ook de verbindingen gelegd met de 6 domeinen bewegen, slaap, voeding, stress, ademhaling en voeding en hoe deze je vitaliteit beïnvloeden.
Tijdens elke sessie zal er een kleine verdieping zijn op specifieke delen van het lichaam. Zo beginnen we met de lage rug regio. Wanneer er behoefte is aan uitgebreidere informatie hebben David en Mariëlla beiden mogelijkheden voor een online consult waar we dieper op een individuele situatie kunnen ingaan.
De eerste sessie op 14 april om 15.30uur zal gratis zijn. Daarna wordt een kleine bijdrage gevraagd. Inschrijven via de onderstaande link:

https://www.dehaanvitaliteitscoach.com/book-online